VITA-werkgroepen

Binnen VITA organiseren de leden zich in werkgroepen per werkveld. Een werkgroep organiseert ontmoeting, intervisie, kennis- en ervaringsuitwisseling in zijn werkveld. Voor elke werkgroep is een VITA-lid contactpersoon.

De werkgroep Psychotherapie besteedt in haar bijeenkomst ongeveer 45 minuten aan theorie-uitwisseling. De rest van de tijd is ruimte voor persoonlijk werk, casusbesprekingen,...  Neem contact op met Ingrid Versmissen (03 354 05 73 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je aan deze werkgroep psychotherapie wilt deelnemen.

De werkgroep Onderwijs komt veelal bijeen op de eerste donderdag van de maand. Zij werken rond diverse onderwijsgerelateerde topics. Wil je aanhaken bij de werkgroep Onderwijs, neem dan contact op met Koen Bosschaerts (0496 31 42 94 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De werkgroep Organisaties komt 5 à 6 keer per jaar bijeen gedurende 2,5 uur. Ruim anderhalf uur voorziet de werkgroep voor diverse intervisievragen. Ongeveer een uur komen andere agendapunten aan bod. Voor meer informatie over deze werkgroep kan je terecht bij Annick Vanhove (0479 23 26 96 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wil je ook deelnemen aan een werkgroep? Dan ben je van harte welkom!

De data van de eerstvolgende werkgroepbijeenkomsten vind je in de VITA-activiteitenkalender. 

VITA nieuwsbrief

Ontvang je graag elk kwartaal onze VITA-nieuwsbrief in je mailbox?

Schrijf je dan in via onderstaande link.

Schrijf je in