frieda.wuyts

frieda.wuyts

0
443
Frieda
Wuyts
frieda.wuyts
...
Wie ik ben ....en wat ik doe :

De levensweg die ik tot nu toe bewandeld heb, heeft me veel inzichten gegeven.  Ik leerde gaandeweg inzien dat mijn fysieke klachten en mijn ongelukkig voelen te maken hadden met de manier waarop ik in het leven stond.  Ik had afgeleerd te vertrouwen op eigen waarden.  Afgeleerd uit te reiken en grenzen aan te geven.   Ik had me geleidelijk aan aangepast aan wat de omgeving van me verwachtte en me geleidelijk aan ingesnoerd, verkleind.  Er ontstond een gans pakket van aannames en patronen, die me niet langer dienden maar de rem op mezelf in stand hielden.  Het werden overlevings-patronen die me de illusie gaven dat ik me kon handhaven in mijn omgeving.

Rond mijn 28e levensjaar besloot ik terug verantwoordelijkheid op te nemen voor mijn eigen leven en uit de slachtofferrol te stappen waarin ik vastzat.  Ik had toen een diploma licentiate in de lichamelijke opvoeding en licentiate in de motorische revalidatie en kinesitherapie. (VUB 1976-1982)       Ik ging op zoektocht en volgde verschillende opleidingen en workshops.  Op weg naar het genezen van mezelf kreeg ik veel ervaring en bagage waarvan ik voelde dat ik die graag zou delen met mensen die ook op zoektocht zijn.  Zo kwam de keuze om mijn levenservaring door te geven en therapeut te worden.

Ik volgde Oosterse geneeskunde, shiatsu en klassieke unitaire homeopathie die me veel linken deden inzien tussen denken, voelen en fysieke symptomen. Ik volgde een opleiding Transactionele Analyse (Algemeen Instituut voor Transactionele Analyse in Utrecht ) en ben heel blij met het gereedschap dat me hier werd aangeboden om op een eenvoudige manier aan mezelf te sleutelen. Ik volgde een opleiding tot Auctor (Sander Bloemendal ) waar ik leerde werken met lichaamstaal, stem en intonatie, en het overbruggen van tegenstellingen. Het vermogen om uit te drukken wat er is, het voelen-beleven van het lichaam dat eigenlijk alles al weet, en het kanaliseren van emoties waren voor mij een openbaring en een zeer waardevolle aanvulling. Ik volgde Traumatraining en Systemic Constellation Work and Inner Navigation (Johannes Schmidt aan de KUL ). Ik werd reiki master en ging proeven van zeer waardevolle indianenwijsheid, waaronder de Munay-ki.

Ik volgde het hele traject van PSYCH-K om blokkades weg te nemen en de beide hersenhelften te verbinden. Zodat onderbewuste overtuigingen je niet meer kunnen tegenwerken.

Uit al die ervaringen ontstond een smeltkroes, een toverdoos, waar ik nu dagelijks mee werk.  Ik werk niet alleen cognitief maar ga met mijn cliënt de diepte in, tot in het cellengeheugen, zodat hij/zij loskomt van het "een reactie zijn" op de omgeving en zich kan ontwikkelen  tot een vrij mens.

Je kan bij mij terecht voor : individuele- en groepstherapie, relatietherapie, somatische klachten, leren oplossen van conflicten in binnen- en buitenwereld, systemische blokkades, rouwprocessen, angsten, onstabiel functioneren, omzetten oude patronen, communicatie en stress.

 

  • Psychotherapie
Diegemstraat 45
1930
Zaventem
Vlaams-Brabant
Belgium
0476 67 30 50
-
-
ArtikelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen artikelen.
TitelCategorieAangemaakt
Deze gebruiker heeft geen blogs
Deze gebruiker heeft momenteel geen connectie.