Voeten op de grond en geest gezond! (Deel 1)

Kalender
Vrije activiteiten
Datum
22/09/2021 14:00 - 16:00
Locatie
Het Roze Huis
Auteur
VITAdmin
Contact
koen.bosschaerts@gmail.com

Beschrijving

Ik ben geraakt door de hoge cijfers van mentale problemen zowel bij jongeren als ouderen in deze 21e eeuw. Vele mensen lijden onder een tekort aan zelf-waarde. Dat hoort zo niet te zijn en ik zie het als een levensmissie om deze zielen te ondersteunen. Ik geloof dat velen onder ons geholpen kunnen worden door op een andere manier naar dingen te leren zien en nieuwe gezondere attitudes en gedrag kunnen aanleren.

In deze workshop die doorgaat op 7 woensdagen (telkens van 14u-16u) nodig ik zowel kinderen als ouderen uit omdat zo verschillende generaties kunnen leren van elkaar. Als achtergrond gebruik ik het model van de TA (Transactionele Analyse) waarin ik erkend opleider ben. De bedoeling is om via een interactieve en positieve samenwerking tot vernieuwende en blijvende zelf-inzichten te komen. Alle jongeren, opvoeders en mensen voor wie het samenwerken met mensen belangrijk is, zijn welkom.

Inschrijven kan tot 14 dagen voor de aanvang Tel: +32 (0)496-31-42-94 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats: Roze Huis 1 e verdiep , Draakplaats 1-2 2018 Antwerpen.

Prijs: 210 € (syllabus, water, thee of koffie en koekjes inbegrepen).

Locatie informatie

Het Roze Huis

Straat
1 Draakplaats
Plaats
Antwerpen
Land
Belgium
Url
http://www.hetrozehuis.be