Vrije activiteit Kennismakingsworkshop Embodied coaching en therapie

Wat? Kennismakingsworkhop Embodied coaching en therapie. 

Onze patronen zitten opgeslagen in ons handelen, denken en voelen. De stress die een cliënt in zijn lijf ervaart, zegt iets over wat de cliënt écht nodig heeft om zich beter te voelen. De stress die jij voelt wanneer jij met een cliënt werkt, biedt een bron van informatie waar je gewoon goed naar mag luisteren. Je kunt jouw interventie daarop baseren en die wordt daardoor meer efficiënt.

Opleider : Linda Hoeben, TSTA - psychotherapie

Wanneer? 11 januari 2020,  van 9.30 u tot 17.00 u 

Waar: TA expertisecentrum, Rommersom 1A, 3320 Hoegaarden

Deelname: 5 euro

Lunch: breng een hapje voor 3 personen mee, we genieten samen van een potluck

Inschrijven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 5 januari 2020

TA@the movies

Hasta La Vista . Een ontspannende filmochtend met veel Vrij Kind (10 - 13u) 

We bekijken en analyseren Hasta la Vista door een TA-bril. Je kan je parate TA-kennis toetsen en verschillende TA-concepten (her)ontdekken. 
Locatie: Kleinhoflaan 3, 2820 Bonheiden
Broodjeslunch met lekkere wintersoep (13 - 14u) 
Deelname: 5 euro zonder of 10 euro met broodjeslunch Inschrijven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 27 november 2019, vermeld zeker of je blijft lunchen. 

VACATURE REDACTIELID TA MAGAZINE

WIL JIJ OOK MEEWERKEN AAN TA MAGAZINE?

TA magazine als uitgave van Kloosterhof-uitgeverij valt niet zomaar vier keer per jaar in jouw digitale mailbox. Hét Nederlandstalige praktijkblad voor de TA-practicioner is de waardige opvolger van de papieren Strook en wordt sedert 2016 gemaakt door een redactie bestaande uit NVTA en VITA-leden. Vanuit VITA zijn maar liefst drie leden al jarenlang actief: Koen Bosschaerts (PTSTA-E), Tin Vanderhoeven (PTSTA-O) en Annick Vanhove (CTA-O).

De redactie telt nu al acht leden en is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ook deel willen uitmaken van het team.

Redactieleden schrijven af en toe zelf. Elk redactielid is vooral schrijfcoach en volgt met een TA-auteur het hele schrijfproces van het begin tot het einde op. Ze doen dit volgens heldere procedures en steunen elkaar door dik en dun. Een keer per jaar bepalen ze met de hoofdredacteur de thema’s voor de komende vier nummer. Auteurs vinden ze in binnen- en buitenland.

De redactie is er fier op deel uit te maken van uitgeverij Kloosterhof (www.professioneelbegeleiden.nl). Het heeft maar liefst acht andere digitale vakbladen in beheer en als VITA-lid krijg je gratis toegang tot alle acht.

Previous Next

De vrije BBQ van Annick en Bart

Op zaterdag 29 juni zetten Annick en Bart in Bonheiden hun prachtige tuin en gastvrije huis in Bonheiden opnieuw open voor de jaarlijkse BBQ. Niet langer als activiteit van het VITA bestuur maar als Vrije Leden Activiteit.

Het was een succes. Heerlijk weer, lekker eten en drinken in overvloed, potluck, dus ieder deelt met de ander. En veel fijne mensen en alle tijd van de wereld om mekaar soms na lange tijd terug te zien, uit te wisselen, bij te praten en daarvan te genieten.

Naast eten en drinken zette Anna ons aan het spelen. Nee, niet in Berniaanse zin, wel voor ons aller Vrij Kind en om ook die andere kant van onszelf en de ander te ontdekken.

Hierboven de beste foto’s van die dag, in de fotogallerij. En nu maar zoeken of jij er ook opstaat!

Tot volgend jaar en: aan jou om een volgende succesvolle Vrije Activiteit te plannen!

EATA heeft een nieuwe website

De European Association for Transactional Analysis (EATA) heeft een vernieuwde website.

De enorme hoeveelheid aan informatie werd efficiënter opgedeeld en de ganse website werd in een fris kleedje gestopt.

We zijn bijzonder trots dat twee van onze VITA-leden werden weerhouden om deze nieuwe website - samen met een andere collega - te ontwerpen voor EATA. Een knappe prestatie!

Benieuwd? Ga eens kijken op www.eatanews.org

EATA website 1024x284pix