VITA hield haar Algemene vergadering op 27 februari 2021

VITA hield haar Algemene vergadering op 27 februari 2021

VITA hield haar jaarlijkse vergadering net zoals vorig jaar online. En dat het een leuke ontmoeting was lees je af uit de foto. De twee handen staan symbool voor het enthousiasme waarmee de deelnemers aan de AV onze 2 nieuwe kerngroepleden An Willems en Els Vanmechelen verwelkomen. Tegelijk wuifden we Josephine Overeem uit, die na 3 jaar ontslag neemt uit de kerngroep. Liefst van al hadden we elkaar live ontmoet om bij te praten en met elkaar in discussie te gaan over serieuze en minder serieuze zaken.  De vaststelling hoezeer we het fysieke contact echt missen, ontroerde.  In de namiddag werden een aantal filmfragmenten getoond waarbij we stoeiden met associaties, concepten en theorie  uit de TA . Een geslaagde dag, een intense ontmoeting.

VITA Kerngroep ontmoet het bestuur van haar Franstalige zustervereniging ASSOBAT

CC Strombeek, 27 januari 2020.

De ontmoeting resulteerde gelijk in een eerste samenwerking, met name het laten samen sporen van de respectieve Algemene Vergaderingen (AV) op 22 maart as. Elke vereniging houdt apart haar AV met de eigen leden, maar daarna is er ruimte voor ontmoeting via een gemeenschappelijke activiteit.

Een eerste stap in meer samenwerken !

Vlnr rondom: Alexandra Psallas (Assobat, Geoffrey Bette (Assobat), Lut Slembrouck (VITA), Catherine Pillet (Assobat), Josephine Overeem (VITA), Philippe Boucharessas (Assoba), Tin Vanderhoeven (Kerngroep).

TA@the movies

Hasta La Vista . Een ontspannende filmochtend met veel Vrij Kind (10 - 13u) 

We bekijken en analyseren Hasta la Vista door een TA-bril. Je kan je parate TA-kennis toetsen en verschillende TA-concepten (her)ontdekken. 
Locatie: Kleinhoflaan 3, 2820 Bonheiden
Broodjeslunch met lekkere wintersoep (13 - 14u) 
Deelname: 5 euro zonder of 10 euro met broodjeslunch Inschrijven: mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 27 november 2019, vermeld zeker of je blijft lunchen. 
Previous Next

De vrije BBQ van Annick en Bart

Op zaterdag 29 juni zetten Annick en Bart in Bonheiden hun prachtige tuin en gastvrije huis in Bonheiden opnieuw open voor de jaarlijkse BBQ. Niet langer als activiteit van het VITA bestuur maar als Vrije Leden Activiteit.

Het was een succes. Heerlijk weer, lekker eten en drinken in overvloed, potluck, dus ieder deelt met de ander. En veel fijne mensen en alle tijd van de wereld om mekaar soms na lange tijd terug te zien, uit te wisselen, bij te praten en daarvan te genieten.

Naast eten en drinken zette Anna ons aan het spelen. Nee, niet in Berniaanse zin, wel voor ons aller Vrij Kind en om ook die andere kant van onszelf en de ander te ontdekken.

Hierboven de beste foto’s van die dag, in de fotogallerij. En nu maar zoeken of jij er ook opstaat!

Tot volgend jaar en: aan jou om een volgende succesvolle Vrije Activiteit te plannen!

EATA heeft een nieuwe website

De European Association for Transactional Analysis (EATA) heeft een vernieuwde website.

De enorme hoeveelheid aan informatie werd efficiënter opgedeeld en de ganse website werd in een fris kleedje gestopt.

We zijn bijzonder trots dat twee van onze VITA-leden werden weerhouden om deze nieuwe website - samen met een andere collega - te ontwerpen voor EATA. Een knappe prestatie!

Benieuwd? Ga eens kijken op www.eatanews.org

EATA website 1024x284pix