Doe een gift voor de Eric Berne Archieven

Help mee om de Eric Berne Archieven tot leven te brengen en doneer een gift.

De Eric Berne Archieven aan de Universiteit van Californië in San Francisco zijn een bron van onschatbare waarde voor cursisten die zijn leven en theorie bestuderen – en voor Transactionele Analysebeoefenaars die een grondig begrip van de man en zijn werk wensen te ontwikkelen.

Via het UCSF bibliotheeksysteem is een belangrijk deel van dit archiefmateriaal online beschikbaar. Om ook het tweede deel van de archieven te digitaliseren is nog geld nodig. Je kan nog steeds grote en kleine giften doneren.

Door dit archief online te plaatsen, zullen we voor altijd het levenswerk van Eric Berne in stand houden.

 

Sedert het overlijden van Dr. Berne in 1970 verzamelde de International Transactional Analysis Association (ITAA) het volgende materiaal met betrekking tot zijn Transactionele Analyse werk:

Bij het beëindigen van dit Eric Berne Online Archief initiatief zullen we beschikken over:

Dit Eric Berne Online Archief initiatief werd opgestart door vrijwilligers van over de ganse wereld en door Terry Berne, de zoon van Eric Berne.

Om ons doel te bereiken hebben we de hulp nodig van iedereen die baat had van de leer van Eric Berne. ITAA-leden, EATA- en andere geassocieerde leden, TA-beoefenaars, auteurs, onderzoekers en vrienden worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze historische campagne.

Voor verdere informatie klik hier. U kan online een donatie doen.